Webex Meet mobiilisovellus

Webex Meet -mobiilisovelluksen avulla voit osallistua istuntoihin älypuhelimella tai tabletilla paikasta riippumatta. Voit myös pitää istuntoja sovellukseen kirjautumisen jälkeen. Sovellus löytyy sovelluskaupoista sekä Android- että iOS-alustoilla. Sovelluksen asentamisen jälkeen voit osallistua joko ns. kertatunnuksella, kuten tietokoneellakin, toisen pitämään istuntoon tai kirjautua ja liittyä omalla virallisella käyttäjätunnuksellasi istuntoon.

Asennuslinkit sovellukselle:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cisco.webex.meetings&hl=en

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/cisco-webex-meetings/id298844386?mt=8

Osallistuessa nopeasti toisen pitämään Hill-istuntoon ns. kertatunnuksella määrität ensin istunnon osoitteen joko istuntonumeron tai huoneen
osoitteen muodossa, jonka jälkeen valitset nimen/sähköpostiosoitteen ja painat Join.

Pikakäyttö Android-älypuhelimella:

1. Avaa sovellus 2. Liity istuntoon 3. Määritä istunnon numero tai Hill-huoneen osoite 4. Syötä haluamasi nimi ja sähköpostiosoite 5. Paina Join.

Kun olet painanut Join, yhdistää Meet valitsemaasi istuntoon. Voit laittaa päätelaitteen kamerat (etu- tai takakameran riippuen laitteesta) päälle tai pois painikkeesta alhaalta (toinen vasemmalta, jossa kameran kuva). Yhdistä äänet valitsemalla ensimmäisestä kuvakkeesta vasemmalta Call over Internet. Tämän jälkeen ääni kulkee molempiin suuntiin. Napit ovat aika samanlaiset kuin tietokoneelta yhdistäessä.

Yläoikealta saat auki osallistujat ja alhaalta kolme pistettä -painikkeesta pika-asetukset istunnolle. Muut istuntoon osallistujat näkyvät näytön alapuolikkaassa vaihtuen aina sen mukaan ketä on aktiivisena (puhuu). Kun olet taas kirjautunut Hill- tai eduHill-tunnuksellasi sovellukseen voit aloittaa samanlaisen istunnon painamalla Start Meeting tai liittyä painamalla Join Meeting.