Osallistujan ohje

Osallistuaksesi Hill-istuntoon mene tietokoneesi verkkoselaimella (suositus Chrome tai Firefox) istunnon pitäjältä saamaasi verkko-osoitteeseen. Verkko-osoite on yleensä muotoa https://hill.webex.com/meet/etunimi.sukunimi. Jos sinulla on asennettuna Cisco Webex Meetings -työpöytäsovellus tietokoneellasi ohjautuu istunto suoraan tähän. Muulloin osoitteeseen mennessäsi selaimella sinun täytyy ladata webex.exe -niminen sovellus ja asentaa se ruudulle tulevien ohjeiden mukaisesti.

Osallistujan tarkempi ohje (pdf) avautuu tästä