Testaussessiot

Ohje testaussessioihin osallistumiseen

a) Perus-HILL

Testisessiot henkilökohtaisen huoneen käyttöön järjestetään vuonna 2020 tiistaisin klo 15-17 seuraavasti:

Toukokuu: 5.5, 19.5. Elokuu: 18.8, 25.8 Syyskuu: 1.9, 8.9, 15.9, 22.9, 29.9 Lokakuu: 13.10, 27.10 Marraskuu: 10.11, 24.11 Joulukuu: 8.12

Testaukseen kuluu aikaa normaalisti vain muutama minuutti, mutta joskus ongelmien ratkaisuun menee hiukan pidempi aika. Voit tulla testaukseen haluamallasi hetkellä, mukana ei tarvitse olla koko aikaa. Alla ohjeet testaussessioon osallistumiseen.

Laita headset kiinni tietokoneeseen tai laitteeseen, jolla otat yhteyttä testaussessioon (tablet-tietokone, Windows- Android-puhelin tai iPhone). (Jos sinulla ei ole headsetia, voit osallistua tapaamiseen myös ilman kuulokkeita. Tällöin hae osallistumista varten rauhallinen paikka.)

1. Avaa verkkoselain ja mene osoitteeseen https://hill.webex.com/meet/esamk (Meeting nro 846 384 327)
2. Kirjaudu etu- ja sukunimelläsi ja sähköpostilla . Lopuksi paina Join. Tarvittaessa salli Javan suorittaminen selaimessasi tai appsin käynnistyminen mobiililaitteessasi.
3. Tämän jälkeen pääset mukaan verkkotapaamiseen, jossa voit testata laitteesi toimivuuden.
4. Kokeile äänien toimivuutta ja jaa myös videokuvaa laitteestasi.
5. Osallistujan ohje löytyy yläpuolelta (pdf). Sieltä löydät ohjeet yleisimpiin ongelmiin.

b) Training Center HILL (Ryhmätyö-ominaisuus mukana)

Testisessiot Training Center käytöstä järjestetään vuonna 2020 keskiviikkoisin kello 16:30 alkaen seuraavasti:

Elokuu: 19.8, 26.8 Syyskuu: 2.9, 9.9, 16.9, 17.9

Testaukseen kuluu aikaa noin puoli tuntia, mutta joskus ongelmien ratkaisuun menee hiukan pidempi aika.

Alla ohjeet testaussessioon osallistumiseen.

Laita headset kiinni tietokoneeseen tai laitteeseen, jolla otat yhteyttä testaussessioon (tablet-tietokone, Windows- Android-puhelin tai iPhone). (Jos sinulla ei ole headsetia, voit osallistua tapaamiseen myös ilman kuulokkeita. Tällöin hae osallistumista varten rauhallinen paikka.)

Ohje TC-testisessioon liittymiseksi:

1.Ole ajoissa paikalla, mielellään viimeistään 5 minuuttia ennen testin alkua.

2. Osallistuaksesi tarvitset headsetin tai rauhallisen työskentelypisteen.

3. Testeissä tai tunneilla et voi olla samalla laitteella tai samassa tilassa kaverisi kanssa, vaan sinulla on oltava käytössäsi henkilökohtainen tietokone.

4. Mene tietokoneesi Chrome-selaimella osoitteeseen https://hill.webex.com/training .

5. Valitse avautuvalta sivulta linkki nimeltä Training Center_harjoittelu_fin

6. Kirjaudu sessioon etu- ja sukunimelläsi sekä SAMK-sähköpostillasi

7. Anna pyydettäessä salasana, joka on Corona

8. Tarvittaessa asenna pyydetty lisäosa selaimeen.

9. Tämän jälkeen odota hetki kärsivällisesti, että sessio käynnistyy

10. Opiskelijan ohje löytyy osoitteesta https://hill.samk.fi/ohjeet/training-center-ohje/ .Lue sieltä ohjeita tarvittaessa lisää

11. Mikäli sinulla on ongelmia, joita et pysty itsenäisesti ratkaisemaan, soita eSAMK tukeen p.044-7103149